برگزاری مسابقه آشپزی ویژه دانشجویان خوابگاهی به مناسبت هفته خوابگاهها
به مناسبت گرامیداشت هفته خوابگاهها، یک دوره مسابقه آشپزی ویژه دانشجویان ساکن خوابگاه با حضور مسئولین دانشگاه برگزار شد. این برنامه با هدف ایجاد فضای شاد، ارتقای روحیه جمعی و تقویت مهارتهای زندگی دانشجویی در محیط خوابگاه برگزار گردید.
در این مسابقه، دانشجویان با تهیه انواع غذاهای سنتی و خلاقانه تواناییهای آشپزی خود را به نمایش گذاشتند. هیئت داوران متشکل از کارشناسان تغذیه و نمایندگان امور دانشجویی، غذاهای تهیهشده را از نظر طعم، خلاقیت، بهداشت و نحوه ارائه مورد ارزیابی قرار دادند.
در پایان مسابقه، داوران با بررسی آثار شرکتکنندگان، نفرات برتر را معرفی و از آنان تجلیل بهعمل آوردند.
این برنامه با استقبال خوب دانشجویان مواجه شد و فضای صمیمی و پرانرژیای را ایجاد کرد.
برگزاری مسابقه آشپزی ویژه دانشجویان خوابگاهی به مناسبت هفته خوابگاهها
به مناسبت گرامیداشت هفته خوابگاهها، یک دوره مسابقه آشپزی ویژه دانشجویان ساکن خوابگاه با حضور مسئولین دانشگاه برگزار شد. این برنامه با هدف ایجاد فضای شاد، ارتقای روحیه جمعی و تقویت مهارتهای زندگی دانشجویی در محیط خوابگاه برگزار گردید.
در این مسابقه، دانشجویان با تهیه انواع غذاهای سنتی و خلاقانه تواناییهای آشپزی خود را به نمایش گذاشتند. هیئت داوران متشکل از کارشناسان تغذیه و نمایندگان امور دانشجویی، غذاهای تهیهشده را از نظر طعم، خلاقیت، بهداشت و نحوه ارائه مورد ارزیابی قرار دادند.
در پایان مسابقه، داوران با بررسی آثار شرکتکنندگان، نفرات برتر را معرفی و از آنان تجلیل بهعمل آوردند.
این برنامه با استقبال خوب دانشجویان مواجه شد و فضای صمیمی و پرانرژیای را ایجاد کرد.
ورود نودانشجویان به عرصه علم و دانش مبارک باد
همایش پیادهروی دانشگاه صنعتی همدان برگزار شد