اتمام امتحانات پایانی نیمسال اول سال ۱۴۰۰

شناسه: 661599
اخبار

به گزارش دفتر روابط عمومی کلیه امتحانات پایانی دروس نظری دانشگاه در نیمسال اول سال ۱۴۰۰ که روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۰/۱۱/۰۴ به پایان می رسد، در هر دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد بصورت مجازی برگزار گردید. بر این مبنا، اساتید محترم می بایست تا روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۰/۱۱/۱۱ نسبت به ثبت نمرات امتحان پایانی دروس نظری خود، در سیستم آموزشی گلستان اقدام نمایند. لازم به ذکر است که قفل کلیه نمرات در روز پنجشنبه مورخ ۱۴۰۰/۱۱/۱۴ توسط اداره امور آموزشی دانشگاه انجام خواهد پذیرفت.

اتمام امتحانات پایانی نیمسال اول سال ۱۴۰۰

شناسه: 661599